Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Людмил Киров: Болно ми е, няма никаква яснота!

Людмил Киров: Болно ми е, няма никаква яснота!

Novsport

„От името на Дунав призовавам всички българи да спазват мерките на извънредното положение, за да се завърнем колкото се може по-скоро на терена“, заяви наставникът на тима Людмил Киров пред „24 часа“.

„Някои от футболистите на тима са в Русе, други са се прибрали по родните си места и чакат там да отшуми вирусът. Няма никаква яснота, не сме им казали кога се събираме за тренировка, стоим и чакаме някакво развитие и края на кризата“, каза Киров.

„На мен ми е болно, свикнал съм всеки ден да съм на стадиона, а сега стоя у дома. Все пак оставаме здраво стъпили на земята, съобразяваме се с условията, чакаме да изчезне вирусът и, дай Боже, да се завърнем в първенството два пъти по-силни от преди“, заяви треньорът на Дунав.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село