Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Майкъла: ЦСКА трябва да е шампион, а не да падаме от този, от онзи, от 1948

Майкъла: ЦСКА трябва да е шампион, а не да падаме от този, от онзи, от 1948

Topsport.bg

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла коментира представянето на отбора през сезона. Той не е доволен от показаното в някои от мачовете. 

"В първенството традиционно се доказа, че Лудогорец е номер 1, а битката остава за второто-третото място. И това не е добре за ЦСКА вече десета година. Защото клубът трябва да е шампион, всичко друго е неуспех. Казал съм го, две неща са важни - стадион и шампион.

Победите над Базел и Рома бяха много големи. Също така успехът над Лудогорец за Купата на България като гост. И веднага след това трагичен мач с Царско село. Това не го разбирам, това не е ЦСКА. Падаме от този, от онзи, от 1948. Това е несериозно, финалът за Купата беше доста равностоен и колкото и да ми е неприятно, трябва да призная, че Арда игра по-добре. Една грешка на Алекс Петков при позиционирането даде успеха на ЦСКА.

Любо е научен, че с ЦСКА трябва да си шампион, друго не се приема. Гриша Ганчев и Инджов никога няма да се оттеглят. Беше моментна реакция, няма логика да се откажат", заяви Георги Илиев пред "Тема Спорт".

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948