Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Мартин Петков: Главно състоянието на терена повлия на представянето ни

Мартин Петков: Главно състоянието на терена повлия на представянето ни

Novsport

Младата надежда на Левски Мартин Петков изказа мнението си, че главно лошият терен във Враца е попречил на отбора му да се представи по-добре и да победи. Ботев (Враца) и Левски завършиха при резултат 0:0.

"Мисля, че беше тежък мач и теренът повлия да не се играе добър футбол. Смятам, че не бяхме толкова изморени. Да, не е оправдание, но мисля, че главно състоянието на терена повлия на представянето ни. Опитвахме се да си подаваме топката, но отборът на Ботев накъсваше играта и не ни позволяваше това".

"Чувството е хубаво, когато получавам шанс, трудя се много. Наистина конкуренцията е голяма, но това е хубаво нещо. За мен, като млад футболист, от ранни години е хубаво да се уча да се боря за мястото си".

"Не мисля, че е притеснително, че нямаме победа през тази година. Играем мач за мач, хвърляме се за трите точки във всеки един. Не е приятно да играем следващия мач без фенове срещу Лудогорец, все пак те са 12-ият играч за нас, но смятам, че и без публика сме длъжни да победим".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село