Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Матео Стаматов: Левски си е Левски, винаги ще се стремим да сме на първо място (ВИДЕО)

Матео Стаматов: Левски си е Левски, винаги ще се стремим да сме на първо място (ВИДЕО)

Novsport

Левски отново ще бъде там, където заслужава - на върха, заяви новото попълнение на "сините" Матео Стаматов. Той подписа договор за 1 сезон.

"Щастлив съм, че съм тук. Искам да помогна на отбора и на клуба. Тук има много добри футболисти и те помагат на новите по-бързо да се адаптират. Така стана и с мен. Адаптирам се доста бързо".

"Познавах някои момчета от националния отбор. Вече общувам с всички. Най-вече с тези, които са ми набори. Не съм се замислял да се завърна в българския футбол. Не се замислих, когато получих покана от Левски да тренирам".

"Левски си е Левски, винаги ще се стремим да сме на първо място. Мисля, че ще се оправим и ще сме там, където клубът заслужава. Чувствам се доста добре. Очаквам да помогна на отбора да се върне там, където трябва. Само Левски!", завърши младокът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948