Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Миланов: Мачът беше от графата задължителни победи, но не играхме добре

Миланов: Мачът беше от графата задължителни победи, но не играхме добре

Novsport

Капитанът на Левски Живко Миланов бе разочарован от равенството на тима при визитата на Ботев (Враца). Бранителят е на мнение, че успехът днес е бил задължителен, но умората си е казала думата.

“Днес мачът беше от графата задължителни победи, но не играхме добре. Теренът също бе тежък. Бяхме изморени - нормално след мача с Лудогорец, но ние не можем да си позволим да сменим 5-6 човека. Това не трябва да ни е извинение."

"Трябва да издържиш, ако искаш да се бориш за нещо. За да искаш да се бориш за титла, трябва да печелиш и навън, но не мога да кажа защо така се представяме като гост. Надявам се скоро да се стабилизираме."

"Цялата обстановка дава отражение на футболистите. Като играеш без публика все едно си губиш домакинството, но все пак здравето е най-важно.”, каза Миланов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село