Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Момчил Цветанов: Имаше напрежение и в двата отбора

Момчил Цветанов: Имаше напрежение и в двата отбора

Novsport

След днешното дерби междуБотев (Пловдив)иЛокомотив (Пловдив)крилото на “смърфовете”Момчил Цветановбе на мнение, че двата отбора са се стремели да не загубят. Мачът в Коматево завърши 0:0.

"Много нервен мач. Мисля, че двата отбора гледаха да не загубят. Имаше много борба и желание от двата отбора. Много публика, за което само аплодисменти. Днес нямаше ексцесии."

"Доколкото разбрах, за 30 минути са изкупили билетите. Това не е хубаво за дерби. Предполага се, че трябва да има много повече хора и атмосфера, при която да не се чуваме. Имахме доста положения, но не успяхме да отбележим. Знаехме, че който вкара гол, ще бъде победител. Георги Илиев държеше съблекалнята. Сега отборът е още по-сплотен. Сега сме като един юмрук и стоим още по-добре. Чакаме грешна стъпка наЛевски".Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село