Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Мъжкият отбор на ОФК Беласица приключи седмицата с двустранна игра

Мъжкият отбор на ОФК Беласица приключи седмицата с двустранна игра

Novsport

В петък преди обяд на стадион Цар Самуил се проведе двустранна игра , като старши треньорът Саша Симонович раздели наличните футболисти на две групи.

Веднага след това той сподели: „Две тактически и две поддържащи тренировки проведох през настоящата седмица. Всичко това приложих в петък по време на двустранната игра. Целта ми беше най-вече да се наблегне на тактическата дисциплина в игрова ситуация. Имаше старание от страна на момчетата, но има още доста неща да пооправим. Ще опитаме да надграждаме постигнатото."

"В двустранната игра взеха участие двама футболисти, дошли на проби при нас, както и футболист от втора лига, който на този етап поддържа форма при нас. Неговото бъдеще изцяло е в ръцете му. Ще се опитаме да привлечем необходимите футболисти, за да повишим класата на отбора. Всичко това трябва да стане до старта на лятната подготовка за новото първенство – в края на месец юни. Давам почивка на футболистите до понеделник, когато от 18.30 часа ще стартира първата тренировка от третата седмица. Проектираме в сряда от 18 часа да изиграем контролен мач срещу юноши старша възраст на клуба ”, заяви Саша Симонович.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село