Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Напуснал ЦСКА: Дори Доналд Тръмп би се учудил на клубната политика на отбора

Напуснал ЦСКА: Дори Доналд Тръмп би се учудил на клубната политика на отбора

Novsport

Напусналият преди броени дни ЦСКА нападател Томи Юрич обяви в родината си Австралия, че дори все още действащият американски президенд Доналд Тръмп би се учудил на клубната политика на отбора.

Юрич посочи, че през 15-те месеца в България е видял смяната на 6-има треньори и всеки път се е надявал, че новият ще му даде шанс за игра. Това обаче не се случи. Австралийският национал осъди и клубната политика на "червените", сравнявайки ги с американския президент Доналд Тръмп.

"15-те му месеца в българския гранд подкопаха неговото желание за футбол. Шест различни треньори и достатъчно клубна политика, за да накара дори Доналд Тръмп да се изчерви, не помогнаха на каузата на Юрич по време на смазващото душата източноевропейско приключение", пише "The world game".

Изданието посочва и че като капак на всичко нападателят се е разболял от коронавирус у нас и е претърпял няколко "мрачни контузии". Но това, което най-много го е наранило, е това, че не е бил пускан в игра, дори когато е бил здрав и в кондиция.

"Влизаха различни треньори и вие винаги имате онази малка надежда, че нещата може да се променят във ваша полза. Но тогава осъзнавате, че много неща не зависят от треньора. Това е най-трудната за приемане част и тогава разбирате, че е време да напуснете, да се освежите и да започнете нещо ново", коментира Юрич пред "The world game"."Това, което се случи в ЦСКА, малко разби сърцето ми. Всичко бе позитивно в началото, но след това нищо не се получи. Това беше просто твърдо за поглъщане хапче и трябва да отида някъде, където отново да се почувствам здрав. Доволен съм, че тази глава е зад мен", допълва футболистът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948