Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Насиру проговори за раздялата си с Левски

Насиру проговори за раздялата си с Левски

Novsport

Бившият футболист на Левски Насиру Мохамед призна, че в Левски не са му били платени част от заплатите, както и някои премии. Фланговият футболист заяви, че би се завърнал в Швеция, за да е по-близо до дъщеря си. Той игра за отбора на Хекен преди да пристигне на “Герена”. Ето какво разкри още Насиру пред шведския вестник “Гьотеборгс-Постен”:

"Готов съм да се върна, ако получа оферта. Напуснах Левски, тъй като не ми бяха изплатени част от заплатите и някои премии. Това е неприятна ситуация. Все още не знам къде ще продължа, но ще се завърна в Швеция, тъй като дъщеря ми живее там. Готов съм да играя още сега, ако бъде представен правилния проект", коментира Насиру Мохамед.

Спортният директор на Хекен Мартин Ериксон е потвърдил, че знае за ситуацията с Мохамед, но не пожела да коментира дали той може да се завърне в отбора.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948