Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Национал направи огромен жест в борбата с коронавируса

Национал направи огромен жест в борбата с коронавируса

Novsport

Българският национал и капитан на Славия Галин Иванов направи огромен жест в борбата с коронавируса. Лидерът на "белите" показа, че има голямо сърце и се включи в кампания срещу COVID-19. Инициативата е на депутата от ГЕРБ Пламен Тачев и е под наслов "Да спасим живот заедно".

Събраните средства ще отидат за материали от първа необходимост, които в момента са в недостиг, както и в помощ на най-уязвимите групи от населението в област Плевен. Тачев вече дари 2000 лева, а Галин подпомогна кампанията с 500 лв.

"Това е най-малкото, което мога да направя. Намираме се в тежки дни на изпитание на духа и волята. Всеки ден заразените от коварния вирус се увеличават. Нека спазваме наредбите и да си стоим вкъщи. Призовавам, всеки който има възможност да се включи в кампанията на г-н Тачев и като цяло в борбата с коронавируса. Нека за пореден път покажем, че сме силен народ и да се обединим", сподели Галин Иванов.

Това не е първа инициатива, в която участва националът. Иванов не пропуска да помогне на жителите в родния Крън и околностите.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село