Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

На вниманието на левскарите: Билетите за сблъсъка с Лудогорец вече са в продажба!

На вниманието на левскарите: Билетите за сблъсъка с Лудогорец вече са в продажба!

Novsport

Билетите за домакинския мач на „Левски“ срещу „Лудогорец“ от 1/4-финалите в турнира за Купата на България са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 5 март, четвъртък, от 19:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Билети се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

От петък, 28 февруари билети ще се продават на касите пред Сектор „А“ от 10:00 до 19:14 часа. В деня на мача (05.03.) билети ще се продават още на касите пред Сектор "A", на улица „Тодорини кукли“ №47 и на улица „Река Велека“ (арката пред Сектор „А“) от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.В сила остава новата абонаментна кампания на ПФК „Левски“,- „ПРОЛЕТ 2020! ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ“. Запазете своето място за всички домакински срещи на любимия отбор през пролетния полусезон и мачовете от турнира за Купата на България. Повече подробности (ТУК).За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!.

В сила остава кампанията на ПФК „Левски“, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу „Лудогорец“ отново ще бъде отворен Блок 3 в Сектор "A" – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. Пропуските са с фиксиран вход 1 на сектор "A".

Обръщаме специално внимание на привържениците в Сектор „А“, че на полувремето на двубоя към официалния магазин ще може да се слиза по стълбите за вход 2.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "А", (Блок 3 - семеен сектор) –1 родител с до 2 деца на възраст до 14 г. - 10 лв.

Сектор "А", (Блок 3 - семеен сектор) – 2 родители с до 2 деца на възраст до 14 г. - 15 лв.

Сектор "A" (Блок 5, 6 и 7) - 17 лв.

Сектор "A" (Блок 3 и 4) - 20 лв.

Сектор "A" (Блок 1 и 2) - 25 лв.

Сектор "A" (Блок 7777) - 30 лв.

Сектор "A" (Ложа 2 и 3) - 50 лв.

Сектор "A" (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг) - 100 лв.

Сектор "В" - 15 лв.

Сектор "Б" - 10 лв.

Сектор "Г" - 10 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор “Г” един час преди началото на мача.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село