Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Ники Митов: Андриан Краев ще има възможност да играе на най-високо ниво в България

Ники Митов: Андриан Краев ще има възможност да играе на най-високо ниво в България

Novsport

"Като треньор няма как да не съжалявам, че Андриан Краев повече няма да бъде футболист на Хебър. Все пак се лишавам от основен състезател, който от началото на сезона показва много силен футбол. От друга страна като футболен човек се радвам за него, защото това е възможност за Краев да играе на най-високо ниво в България и да развие във времето пълния си потенциал”. Това сподели треньорът на Хебър Николай Митов по повод преминаването на Андриан Краев в столичния Левски.

Митов направи паралел с вече отминал период от своята треньорска кариера, когато съдбата го свърза с другия футболист от фамилията Краеви – националът Божидар.

„При второто ми връщане като треньор на Левски ръководството постави за цел пред мен подмладяване на отбора. Тогава аз реших да градим новият тим около Божидар Краев и Мехди Бурабия. Скоро обаче двамата бяха продадени и плановете ни трябваше да се променят в движение”, спомни си Митов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948