Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Николай Киров: Резултатът е реален

Николай Киров: Резултатът е реален

Novsport

„Комплименти най-вече за футболистите, които демонстрираха воля и себераздаване.“

Това каза треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров след равенството 0:0 срещу Локо Пд, че резултатът е реален.

„Противникът имаше няколко ситуации пред нашата врата. Мисля, че резултатът е реален. Започваме да се подготвяме за следващия двубой“, посочи наставникът.

„Имаше доста неизвестни пред нас. Две-трети от отбора две седмици не водеше занимания. Сега ни предстоят пет двубоя за 19 дни. Сложната ситуация продължава за нашия отбор. Ще са нужни ротации в тези мачове. Мислим единствено как да възстановим състезателите за следващия двубой. Все още не сме на нужната скорост в целия отбор. Надявам се с тренировките, които следват, да наваксаме това. Трябва да наблегнем върху боравенето на футболистите с топката. Това са основните елементи. Трябва да вмъкваме тренировки за физика и да постигнем онова ниво, което имахме преди карантината на футболистите. Доволен съм от самия резултат. Сега е важно да запазим отбора от контузии. Ще се наложи в този сгъстен цикъл да взимат участие абсолютно всички футболисти. Имаме покритие на всички позиции, така че ще правим нужните ротации. Според мен всеки следващ мач до паузата ще бъде все по-труден.“

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948