Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

ОБЕЩАНО: Братята Цоневи остават в Левски

ОБЕЩАНО: Братята Цоневи остават в Левски

Novsport

Халфовете на Левски Борислав и Радослав Цоневи ще останат в състава на 26-кратните шампиони и през следващия сезон. Близнаците са дали подобно обещание.

Договорите на двамата изтичат през лятото, но те са гарантирали на Наско Сираков, че ще подпишат нови. В момента братята се възстановяват от травми.

"Доколкото знам, има договорка с тях. Може да не е финализирана, но е дадена дума между Наско Сираков и близнаците. Водят се разговори с всички с изтичащи договори.


Силно се надявам Звонимир Микулич и Ребин Сулака да останат. Факт е, че имаме да даваме заплати. На този етап нямаме индикации някой да иска да си тръгва заради неизплатени заплати.


Всички са доста либерални към клуба и имат отношение", заяви Константин Папазов в предаването "Игра в центъра" на Palms Bet.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948