Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Община Кърджали с първи стъпки по изграждането на осветление на "Арена Арда"

Община Кърджали с първи стъпки по изграждането на осветление на

Novsport

Община Кърджали откри процедура за възлагане на обществена поръчка "Изграждане на осветление на футболен терен и лекоатлетическа писта, и информационно табло на стадион "Арена Арда". Прогнозната стойност на поръчката е 2 061 634 лева без ДДС.

Проектното решение включва изграждане на четири пилона за осветление за постигане на средна осветеност на терена. Информационното табло е предвидено да се разположи в южната част на стадиона при съществуващия вход.

Основна тежест при определянето на победителя в конкурса ще изиграе цената - 70%, срокът е 5%, а техническото предложение - 25%. Офертите ще бъдат отворени на 28 януари.

Максималният срок за изпълнение е 180 календарни дни. При обжалване на процедурата и влизане в рамките на посочения срок - то в най-лошия случай фирмата изпълнител може да е готова с изграждането на съоръженията през месец юли, когато Арда ще се готви за следващия сезон.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село