Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Огромна опашка за билети и недоволни фенове на "Армията" (СНИМКИ)

Огромна опашка за билети и недоволни фенове на

Novsport

Огромна опашка за билети се изви пред ст. "Българска Армия" днес. Стотици фенове на ЦСКА се струпаха на касите в Борисовата градина с намерение да си купят пропуски за финала за Купата на България. В сряда "червените" излазат срещу Локомотив Пловдив на "Васил Левски".

Привържениците на ЦСКА чакаха с часове, за да стигнат до касите, а част от тях се изнервиха, заради бавното обработване на пропуските. Само една каса до фенмагазина на стадион "Бългаска армия" работеше, което допълнително увеличи опашката от чакащи.

Получи се струпване от хора, което пък наруши противоепидемичните мерки. Извиващата се опашка стигаше чак до Националния стадион.



Шест хиляди фена на ЦСКА ще имат възможност да присъстват на финала за Купата на България, като толкова ще бъдат и привържениците на Локомотив Пловдив.



Пропуските за срещата ще се продават до 19:00 часа утре, ако не бъдат изкупени предварително. Билетите са на цена 12 лв за Сектор Г и 20 лв за Сектор А.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село