Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

От Ботев (Враца) отговориха на Царско село

От Ботев (Враца) отговориха на Царско село

Novsport

„Стана традиция преди решителни мачове срещу Царско село да се създава излишно напрежение.“

Това отговориха от Ботев (Враца) на заплахата от новаците в елита, че те няма да излязат за днешния мач, ако врачани не са си направили PCR тест за коронавирус след двубоя с Дунав (Русе).

Ето и останалата част от съобщението на Ботев Вр, без редакторска намеса от Novsport.com:

“Ние сме извършили в срок всички нужни изследвания. Утре сутрин всички отново ще бъдат тествани, за да са спокойни прибирайки се при семействата си. Цялата истерия днес е обикновена провокация, а желанието да се тестваме часове преди мача граничи с абсурда. Опциите бяха две - бърз кръвен тест, чиито резултати няма как да са достоверни или нормален тест, който щеше да отложи срещата за друг ден. Всички в нашия лагер са здрави, без оплаквания и симптоми. Нека по-добрият победи на терена, а не чрез писма, декларации или административен натиск. Още през март заявихме, че първенството трябва да бъде прекратено - сега се вижда, че сме били прави. Не ни е приятно да работим при тези обстоятелства с риск за здравето на всички в клуба, но се съобразяваме с волята на БФС... Ние ще бъдем на стадиона, както и нашата публика. Съперникът - както прецени!"

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948