Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

От УЕФА благодариха на БФС

От УЕФА благодариха на БФС

Novsport

Членът на съдийската комисия на УЕФА Марк Бата изпрати специално писмо до Михаил Касабов, с което изрази своята благодарност към българската федерация за отзивчивостта и готовността за сътрудничество, съобщиха от БФС.

Както е известно, двубоят между Левски и Славия от 29-тия кръг на първенството бе ръководен от френска съдийска бригада по предложение на Френската футболна федерация за обмен на съдии с цел топ арбитрите да бъдат във форма за двубоите от европейските турнири през август.

"Уважаеми господин президент,

Скъпи Михаил,

Бих желал да благодаря за възможността, която предоставихте на Клеман Тюрпен и неговите колеги да ръководят официална футболна среща преди европейските финали.

В свое съобщение след завръщането си, той ме информира за отличното посрещане от страна на БФС и колко високо той и екипът му оценяват възможността да излязат на терена след 3-месечната пауза.

Ще бъда благодарен, ако е възможно от мое име да благодарите на Изпълнителния комитет на БФС, че прие тази обмяна на опит при съдиите и на всички, които се погрижиха за чуждестранната съдийска бригада.

С най-сърдечни поздрави и приятелски спомен,
М. Бата"

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948