Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Павел Върба: Не искам да коментирам проблемите на Левски, не е етично

Павел Върба: Не искам да коментирам проблемите на Левски, не е етично

Novsport

Треньорът на Лудогорец Павел Върба коментира успеха с 4:0 над Дунав в контрола, играна в Разград.

"Мач след толкова голяма пауза е предимство да го изиграем. Радва ме това, че изиграхме мача в темпо и вкарахме 4 гола. Такава дълга пауза не сме преживявали. Не знам как се чувстват играчите. Ще направим всичко възможно да изиграем всички оставащи мачове до края и да минат нормално. Не става дума само за физическа подготовка. Загубили са игрова практика. Това е най-големият проблем."

"Няма какво да се пестим. След няколко дни ни чака Левски. Ако успеем да играем добре и да спечелим първия мач, ще се приближим към целта. Не искам да коментирам проблемите на други клубове. Не е етично. Съсредоточавам се върху нашия клуб."

"Най-много ни липсва игровата практика. Ще се съсредоточим върху повече игра с топка. Тази пауза си оказа влияние. Трябва да наблегнем повече към игровите тренировки", каза специалистът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село