Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Павел Върба: Ще се разделяме с играчи

Павел Върба: Ще се разделяме с играчи

Novsport

Даваме шанс на всички, които са тук на лагера. Понякога не се получават резултатите така, както трябва, обяви треньорътна Лудогорец Павел Върба след поражението на тима с 0:2 от Пяст (Гливице) във втората проверка за “орлите” в Турция.

Той разкри още, че тимът ще се раздели с някои футболисти.

"Разполагаме с 24 играчи, но тази група ще се стеснява. Ще останат около 20 момчета. Имаме позиции с по двама или трима. До края на лагера лагера ще се види с каква група ще продължим."

“Искам да дам възможност на всички, които са тук. Споменах ви вече, че първата част от лагера е насочена върху физическата подготовка”, каза още Върба.

"Във втория лагер нещата ще се избистрят и част от играчите няма да получават този шанс. Работим за кондиция. Искам да видя кои играчи наистина ще получават шанс, както и кои ще получават по-малко игрови минути”, завърши опитният специалист.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село