Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Павел Колев: Ако изпаднеш в паника, няма как да управляваш Левски

Павел Колев: Ако изпаднеш в паника, няма как да управляваш Левски

Novsport

Членът на УС на Левски Павел Колев даде кратък брифинг по повод новата екипировка на Левски за предстоящия сезон. Той за пореден път коментира ситуацията при "сините".

"Знаете какъв е поводът. Нормално е да представим новата екипировка преди първия ни мач с Берое. Joma България реагира като спец отряд за бързо реагиране. Няма начин да не им благодаря за бързата реакция. За по-малко от месец вече разполагаме с три мачови екипа, вратарски екипи и тренировъчна екипа. Магазинът вече е зареден. От утре ще се продават екипи. Надявам се феновете да са доволни от качеството и цената на екипировката. Договорът е за три години. Въпреки форсмажорните обстоятелства, нашата уговорка с Joma е от утре да започнем работа по екипировката за сезон 2021/2022, където процесът ще е по-професионален. Феновете също ще имат възможност да участват тогава. Сега, нямаше как да го направим, заради кратките срокове. Фирмата е много сериозна. Надявам се Левски да го използва максимално, за да даде на своите феновете качеството и стандарта, който заслужават", заяви Колев.

"Спокойствие трябва да има. Ако изпаднеш в паника, няма как да управляваш Левски. Опитваме се да работим професионално, но не е индикация, че финансовата ситуацията се е променила. Никой не иска да работи в такива малки срокове. От тази гледна точка мисля, че е редно да започнем работа по изработването на елементите от новата екипировка. Дали има някаква финансовото положение, не към днешна дата няма", добави той."Няма да обявя цена. Ще оставя това като изненада за всички фенове. Мога да ги уверя, че цената е по-ниска от тази на официалния мач екип от миналата година.

"Възможно е да има входящи и изходящи трансфери. На този етап няма нищо конкретно", добави той. "Продължава работата по членските карти. Готова е цялата идея. Има дребни детайли за изчистване. В края на август ще сме напълно готови и от 1 септември ще започнем да ги продаваме. Искаме членските карти да са достъпни навсякъде по света", добави Колев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948