Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Павел Колев: Имаме огромна нужда от още такива партньори

Павел Колев: Имаме огромна нужда от още такива партньори

Novsport

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев представи официално новия спонсор на "сините" - "Palms Bet". Колев оповести и срока на договора, който ще бъде до края на годината, с идеята да бъде продължен. Той и членът на борда на директорите на компанията Лъчезар Петров отказаха да назоват за каква сума е подписаното споразумение.

Павел Колев отговори и на въпроси относно лиценза на клуба и ситуацията с разтрогването на договора на бившия страши треньор Петър Хубчев.

"Подписахме този договор и се надявам да успеем да отговорим на очакванията. Благодаря на партньора, че изчака досега. Надяваме се това да не е последният рекламен договор, който подписваме. Имаме огромна нужда от още такива партньори".

"До края на този месец колко пари ни трябват? Не съм подготвен да отговоря, правим всичко възможно, за да осигурим бюджта. Имаме закъснение със заплатите и спешни плащания".

"Това е конфеденциална информация. Договорът е в рамиките на годината, идеята е да бъде продължен", заяни Лъчезар Петров.

"Да не разочароваме "Palms Bet". Клубът би трябвало да предостави достатъчно платформи, за да го накара да се чувства горд от договора. Ако колегите останат доволини се надявам да има и други рекломодатели"."На този етап не виждам основание за притеснение. Би трявало Левски да бъде част от Първа лига. Нямаме проблем с лиценза. Според фискалните 2018 и 2019 година бяхме на печалба за първи път от 10 години. Проблмите с в приходната част - бюджета. Спечелихме една година заради промените от УЕФА".

"Лично аз нямам яснота дали Георги Тодоров ще остане за следващия сезон.Не сме на финалната правау но се движим се в правилната посока".

Членът на борда на директорите на компанията Лъчезар Петров отговори на въпроса защо са се спряли именно на отбора на Левски:

"Спряхме се, когато започнаха първите слухове за финасови проблеми. Направихме контакт, имаше интерес и от двете страни. Спонсорствата досега бяха към по-малки лиги и футболисти, но решихме, че трябва да сеориентираме и към нещ повече, заяви Лъчезар Петров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948