Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Павел Колев: Финансовото ни положение ще се промени съществено

Павел Колев: Финансовото ни положение ще се промени съществено

Novsport

Отборът на Левски отново ще има спонсор на екипа си. От днес „сините“ ще носят логото на PalmsBet на десния ръкав на фланелките във връзка с разширеното партньорство в договорните взаимоотношения между двете страни.

Това стана официално днес, а изпълнителният директор на Левски Павел Колев и членът на борда на директорите на Palms Bet Лъчезар Петров обявиха новината на специален брифинг.

Левски ще дебютира с фланелките с логото на компанията в мача с ЦСКА на 18 декември.

Изпълнителният директор Павел Колев обяви при подписването на новия договор с Palms Bet, че финансовото състояние на "сините" съществено ще се промени.

"Те търпеливо изчакаха падането на първата карантина. Продължихме разговорите от февруари. Подписахме този рекламен договор, който на практика е вече реализиран. Преди няколко седмици започнахме да обсъждахме продължението на този договор. Резултатът от тези обсъждания е факт. Той е с продължително от 1 година. Надяваме се на добър резултат. Дано да работим по-активно заедно, да организираме заедно събития", обяви Павел Колев.

"На първо място, финансовото ни положение ще се промени съществено. Тази помощ идва срещу права, които даваме на Palms Bet. Левски е носител на голяма популярност. Когато създадем подходящите условия за всеки спонсор, нещата се случват. Надявам се това да се случи между нас и Palms Bet. Аз не бих го нарекъл дългосрочен, защото 1 години не е много време. Palms Bet са един от най-ценните ни партньори. Те ни помогнаха, когато бе най-трудно. Надявам се през 2021 година да се случат още хубави неща. Факт е, че този договор с по-добри условия. Договорът с Palms Bet не ограничава Левски да сключва договори с други компании, дори букмейкърски", заяви още Колев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948