Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Пената коментира евентуално обединение на двата ЦСКА

Пената коментира евентуално обединение на двата ЦСКА

Novsport

Димитър Пенев присъства на фотоизложбата "Спортът в София през годините". Легендарният треньор говори и по темата за евентуално обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948. Той не подмина и бурните събития в Левски.

"Тези снимки са паметни, едната седмица слушаше с едното ухо, другата седмица и с двете", започна коментара си Пенев запитан за държанието на №8 по онова време в ЦСКА - Христо Стоичков.

"Ако имаме състезатели да ги играем, софийски отбори са, до началото на първенството има време, тежко ще бъде за треньорите на двата отбора, нашите фенове ще ги преборят още от разстояние, 10-20 души от другото ЦСКА да присъстват, как ще карат мачовете другото ЦСКА, трудно ще бъде, на мен не ми прави пречатление, тежко ще е за феновете", добави той по повод евентуалното обединение между двата клуба.

"И двете ръководства трябва да премислят нещата. На закрит футбол изпълнителите нямат настроение за игра, поне 1000 души на мач, смятам, че трябва да има хора на мачовете, това е решение на футболния съюз, да не занимаваме спортния министър, Бойко, това трябва да си е решение на футболния съюз", добави той.

"Проблемът с емблемата е решен много отдавна, г-н Ганчев е заплатил необходимите средства.

"Не знам как е земетресението при тях", отговори Пенев на въпрос свързан с бъдещето на Левски.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село