Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Пенев: Нормален жребий, ЦСКА е име, което трябва да играе срещу всеки съперник

Пенев: Нормален жребий, ЦСКА е име, което трябва да играе срещу всеки съперник

Novsport

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев коментира изтегления днес жребий за първия кръг в турнира за Купата на България.

"Съвсем нормален жребий. ЦСКА 70 години играе за Купа, за шампионата, европейски турнири, приятелски турнири. ЦСКА е име, което трябва да играе срещу всеки съперник", коментира Пенев.

"За първия отбор не мога да кажа. Готвим се за мача в Русе. Най-вече трудното беше, че в движение се сглобяваше отбора. Името ЦСКА покрива много във футбола, историята е голяма. Винаги се търсят футболисти от ЦСКА, Левски, Локомотив, това не трябва да ни учудва. Трябват ни точки дори с не много добра игра", добави той.

"Бодуров, дали липсва или не липсва, това е въпрос на отношение на треньор, да уважава клуба. Няма интрига, това е преценка на ръководството, на треньорите. Дори в Лудогорец се получи един застой. Вярвам, че Бодуров ще остане в ЦСКА", завърши изказването си Пенев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село