Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Петият в Северна Македония със сериозни мераци към Иван Скерлев от Етър

Петият в Северна Македония със сериозни мераци към Иван Скерлев от Етър

Novsport

Петият в елита на Северна Македония Шкупи проявява интерес към бранителя на Етър (Велико Търново) Иван Скерлев.

Треньорът на отбора Мухарем Байрами е отлично запознат с качествата на 34-годишния футболист на търновци и е проучил възможността да го привлече през летния трансферен прозорец.

Това не би било проблем, ако защитникът не поднови договора си с Етър, тъй като контрактът му изтича след края на сезона.

Към Скерлев има интерес още и от отбори от efbet Лига, както и от такива, от Втора лига. Бранителят обаче за момента остава концентриран върху доиграването на сезона с екипа на търновци.

"Наистина има интерес от Македония, не искам да назовавам името на отбора. Хората ме потърсиха, но моят приоритет в момента е Етър. Тук съм щастлив, от доста години съм в отбора и желанието ми е да остана", обяви опитният бранител.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село