Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Петко Ганев: Ще се опитаме да избегнем плейаутите

Петко Ганев: Ще се опитаме да избегнем плейаутите

Novsport

Защитникът на Ботев Враца Петко Ганев призна, че целта пред тима му е да избегне плейаутите в efbet Лига и да запази мястото си в елита. Ганев говори след загубата с 0:2 от ЦСКА в контрола, която се игра на „Българска армия”.

"Беше малко трудно. Изгубили сме игрови ритъм, няма синхрон. Нямахме много време за подготовка, но тази проверка бе полезна. Всяка контрола е важна, за да можем да изчистваме грешките, които допускаме. Физически се чувстваме добре, в паузата от около два месеца, треньорите ни бяха направили индивидуални програми, които спазвахме стриктно."

"Доволен съм от представянето на отбора, но винаги има какво да се желае. Треньорите ще ни покажат нашите грешки и ще се опитаме да ги коригираме. Ботев Враца излиза във всеки мач за победа, а вече какво ще се случи е божа работа. Ще се опитаме да избегнем плейаутите в двата мача от редовния сезон. Липсата на публика ще се отрази.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село