Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Петко Петков: Пропуснахме голови положения

Петко Петков: Пропуснахме голови положения

Novsport

Наставникът на Етър Петков Петков отдаде поражението от Берое с 0:2 на направените пропуски пред противниковата врата и загубата на концентрация в заключителните минути.

"Пропуснахме голови положения. Противникът вкара в края на мача и загубихме. Второто полувреме имаше няколко ситуации за гол, но за съжаление пропуснахме. Нормално е да получим гол от този противник".

"Имаше малко умора в играта, за момент загуба на концентрация, но трябва да поздравим и домакините. Доволен съм от отбора и начина, по който проведохме мача. До голяма степен се справихме, но допуснахме тези голове в края. Ще има отбори, които ще ни чакат в тяхната половина. Играхме мач срещу противник с доста добри играчи. Мачът до голяма степен беше равностоен".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село