Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Петър Занев: Хубаво е, че отборът се запази, ще направим силна пролет

Петър Занев: Хубаво е, че отборът се запази, ще направим силна пролет

Novsport

Капитанът на ЦСКА Петър Занев говори след завръщането на тима от подготвителния лагер в Турция.

„Не мисля, че това е най-трудната част от подготовката. Не трябва да говорим в клишета и шаблони. Да бягаш и да стискаш зъби е най-лесно. Тепърва предстои трудната част, контролите и след това първенството“, каза Занев.

„Хубаве е, че отборът се запази. Познаваме се много добре след първите шест месеца, в които бяхме заедно. Треньорът знае силните и слабите ни страни. Вече работи, за да изчисти слабостите ни. Надявам се да изглеждаме много по-добре през пролетта“, добави той.

„В последните два месеца заиграхме добре, а съм сигурен, че можем и повече. Има големи очаквания към нас и е незадоволитенло мятото, което заемаме в момента. Ще се постараем и съм сигурен, че ще направим силна пролет“, заяви капитанът на „армейците“.

„Трябва да играем офанзивно и да не допускаме лесни голове, както през първата част от сезона. Всички искаме да видим ЦСКА офанзивен. Всеки двубой ще е като финал за нас. Ще се готвим мач за мач“, добави той.

„Милош Крушчич има съвременни разбирания за футбола. Работихме физически и много за тактиката ни. Готвим се усилено за пролетта. Видя се и в първата контрола. Имаме комбинации, които обработваме и се стараем да бъдем на по-голяма скорост в мачовете“, каза Занев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село