Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Петър Хубчев: Дадохме криле на Ботев

Петър Хубчев: Дадохме криле на Ботев

Novsport

Наставникът на Левски Петър Хубчев коментира загубата с 0:1 от отбора на Ботев Пловдив.

"Основната причина за загубата е в нас. Това, в което досега бяхме силни, днес го нямаше. Дори обратното. Липсваше агресия, топката не вървеше бързо, не бяхме близо до противника. Започнахме колебливо и дадохме криле на противника. Трябваше да започнем мача така, както се опитахме да го завършим."

"Въпреки мястото им в класирането, аз познавам футболистите на Ботев. Това е един изключително силен отбор. Изненада ни агресията, на която ние разчитахме."

"Не може да гледаме на контузените като едно. Всеки си е за него си, но се надявам по време на почивката да тренираме всички."

"Ще починем два-три дни и след това ще тренираме. Няма да играем контроли, няма да ходим на лагери, точно защото имаме много контузени", завърши Хубчев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село