Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Петър Хубчев: Много са причините за загубата

Петър Хубчев: Много са причините за загубата

Novsport

Влязохме с прекалено голямо притеснение в мача, заяви треньорът на Левски Петър Хубчев след поражението с 0:2 от Лудогорец в Разград.

"Имам обяснение за това, но не искам да го коментирам. След почивката положихме максимални усилия да се върнем в мача, но всичко свърши с втория гол", продължи специалистът.

"Видях всичко, коментирал съм го с отбора, но сега не искам да навлизам в детайли. Имахме достатъчно шансове, но трябва да ги вкарваме. Само на положения, ако караме, никого не го интересува", каза още заяви Хубчев.

"Много неща попречиха за победата, бъдете сигурни, че съм ги видял и съм ги казал на момчетата. Причината не е само в завършващия удар", сподели още той и не пожела да коментира причината за рокадата в средата на защитата, където Нуно Рейш замени Янис Каргас.

"Наши вътрешни неща. Така сме решили, това сме преследвали, това са вътрешни решения", заяви още специалистът и открехна леко вратата какво предстои на отбора в предстоящата пауза за националните отбори.

"Казах вече колко е голяма разликата с Лудогорец, не искам да я коментирам. Паузата идва в добър момент за нас. Ще опитаме а подобрим някои неща физически и игрово, но не бих казал, че фонът е днешният мач. Не искайте да ви кажа в детайли върху какво ще работим", завърши Хубчев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село