Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Пламен Донев: Вярвам, че Дунав ще остане в Първа лига

Пламен Донев: Вярвам, че Дунав ще остане в Първа лига

Novsport

Вярвам, че Дунав ще остане в Първа лига, обяви след 1:1 със Септемви Пламен Донев, който е част от треньорския щаб на Дунав Русе.

„С оглед на показаното смятам, че и двата отбора можеха да отбележат гол. Септември имаше по-чистите положения и не успяха. Ние имахме няколко възможности и също не успяхме. Предполагам, че въпросът около третото място, ще се реши в следващия кръг”, коментира Донев.

„Времето беше много топло и много тежко. В защита играхме на разстояние от техните футболисти. Контраатаките ни преливаха добре. Особено в последните минути, когато играчите на Септември бяха уморени. Трябваше да отбележим. В завършващата фаза последният пас не се получаваше”, добави той.

„Има да се играят баражи. Там се ще се реши вече кой отбор ще се спаси и кой ще отпадне. Ние през миналата година минахме по този път. Горе-долу знаем как стоят нещата. Показахме в някои срещи, че в отбора има хъс, има игра”, завърши с оптимизъм Донев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948