Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

ПОЗИЦИЯ: „Червените“ са против прекратяването на шампионата

ПОЗИЦИЯ: „Червените“ са против прекратяването на шампионата

Novsport

От ЦСКА все още не са заявили официалната си позиция относно предложението за прекратяване на шампионата, пише "Тема спорт".

Според запознати "червените" са против подобен вариант, предвид че имат възможност за изкачване в класирането си, а и са на 1/2-финал за Купата на България.

Ръководството на клуба планира нова своя среща в началото на следващата седмица, след сбирката с БФС в понеделник, за да се обсъди отново как да се процедира занапред.

На "Армията" искат да видят и конкретна позиция от БФС как ще се действа.

Иначе от ЦСКА преди няколко дни излязоха с декларация, с която поискаха финансова подкрепа от футболния съюз за всички клубове в условията на пандемията от коронавирус.

В сайта на БФС не е излизало съобщение относно предложението на ЦСКА.

Единствено от пресслужбата заявиха пред родна телевизия, че всеки клуб бил сам за себе си и трябвало да взима решения, а БФС не бил органът, който да компенсира отборите

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948