Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Покривът на БФС протече, местят срещата за тв правата в ресторант

Покривът на БФС протече, местят срещата за тв правата в ресторант

Novsport

Срещата на БФС с клубовете от елита за телевизионните права ще се състои в ресторанта на хотела на базата на централата в Бояна.

Причината е бурята отпреди няколко дни в София. След нея се оказало, че огромната амфитеатрална зала, където се правят пресконференциите, както и тази, в която заседаваше изпълнителният комитет, са под вода и се нуждаят от основен ремонт. Таваните и на двете зали още капят, но не е ясно точно откъде е дошла голямата вода. Съмненията са за системата за климатизация.

Срещата се наложи след претенциите на Левски за парите, които получава. Шефът на БФС Михаил Касабов ще запознае всички с процеса по одобряване на новия договор с Нова телевизия, който е за 6,5 милиона лева на сезон.

Както е известно, бяха получени три оферти и тази на Нова телевизия беше най-високата. По принцип има вариант да се постигне ново разпределение, но това зависи от самите клубове. В сегашното положение два от трите транша са поравно, а последният зависи от класирането.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948