Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Полицията в Разград на крак заради Лудогорец - ЦСКА

Полицията в Разград на крак заради Лудогорец - ЦСКА

Novsport

Във връзка с футболната среща между Лудогорец и ЦСКА на 27 февруари от 15 часа на стадион "Хювефарма арена" в Разград, се предприемат мерки за опазване на обществения ред преди и по време на срещата, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Решението на местните органи на властта е въпреки факта, че срещата ще се проведе без публика.

За да се гарантира спазването на противоепидемичните мерки и да не се допускат нарушения на Закона за спортното хулиганство, от 13 часа в съботния ден няма да се допуска придвижване на посетители в спортната зона.

По улиците "Ветеринарна", "Мраморно море" и Северен булевард ще бъдат изградени КПП-та, които ще лимитират и ограничат движението по тях.

Временната забрана за движение на МПС няма да важи за живущите в района на спортната зона.

От Областната дирекция на МВР в Разград призовават гражданите да се съобразяват с въведените мерки и да изпълняват указанията на полицейските служители.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948