Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Потвърдено: Левски приключва селекцията с още един чужденец

Потвърдено: Левски приключва селекцията с още един чужденец

Topsport.bg

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков разкри плановете за селекция на тима. Ръководителят обяви, че "сините" ще привлекат още един играч. Както вече Станимир Стоилов обяви, тимът ще разчита само на чужденци за нови попълнения. 

"Потвърждавам за сключени трансфери с Ноа Сонко и Цунами. Тактиката е такава - свободни трансфери с прилични заплати. В полезрението ни е още един чуждестранен футболист. Концепцията е да се направи сплав от наши юноши с качествени чуждестранни футболисти.

След разговорите ми със Станимир Стоилов, ако успеем да привлечем още един футболист, който е в полезрението му, селекцията ще може да се счита за приключила и си даваме възможност за още един играч по изключение. Програмата минимум ще бъде изпълнена", разкри Ивков.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948