Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Прохазка: Надявам се, че скоро Левски ще се стабилизира

Прохазка: Надявам се, че скоро Левски ще се стабилизира

Novsport

Бившият халф на Левски Роман Прохазка говори пред Gerena.bg. Той сподели мнението си по интересни въпроси, касаещи "сините".

"Следя нещата, които се случват в Левски, но аз избощо не мога да кажа, каква е причината за това. Надявам се, че скоро нещата ще се оправят. Дори съм убеден в това, защото Левски в последните години няколко пъти е преживявал подобни тежки кризи, но винаги се намират хората, които да помагат", заяви той.

"Каквото и да кажа за феновете, ще е малко. Те са феноменални, но това го знам отдавна. Нека стоят близо до Левски, както винаги са го правили. Да помагат на отбора. Аз се надявам, че ще дойдат времена, когато ще са много щастливи с клуба си. Стискам палци това да се случи и нека да знаят, че съм един от тях", завърши Прохазка.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село