Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

ПЪРВО В NOVSPORT: Левски се разплати с играчите, не им дължи заплати!

ПЪРВО В NOVSPORT: Левски се разплати с играчите, не им дължи заплати!

Novsport

Най-после финансовата ситуация в Левски се стабилизира! Според информация на NOVSPORT шефовете на Герена са успели да изчистят всички задължения към сегашните футболисти в клуба, като са платили дължимите заплати. По този начин няма никаква опасност за напускане на играчи по финансови причини.

Парите са дошли от договора с австрийската строителна компания Strabag, който беше окончателно подписан преди няколко дни. това е позволило да се стигне да положителен край на годината за футболистите като пари. Те са били пуснати в почивка в далеч по-добро настроение от последните месеци.

До момента официално не са обявени параметрите на спонсорския договор, но със сигурност става въпрос за няколко милиона годишно. Очаква се заради притока на свежи пари в Левски да бъде направена и спешна селекция за пролетния дял от първенството.

В момента "сините" са на кошмарното за всички техни фенове девето място в Efbet лига, но се надяват на по-добри резултати след подновяването на първенството. По-смелите прогнози сочат, че Левски все още не е загубил всички шансове да влезе в първата шестица. Отборът е на 9 точки от ЦСКА 1948, който заема последната позиция в Топ 6. А до края на първата фаза в шампионата остават цели 10 кръга...

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948