Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Ради Кирилов: Всички оферти за мен трябва да минат през президента на Славия

Ради Кирилов: Всички оферти за мен трябва да минат през президента на Славия

Topsport.bg

Звездата на Славия - Радослав Кирилов, сподели пред колегите от "Дарик", че не знае нищо за евентуален интерес към него от страна на Арда и ЦСКА. Техничарят не отрича възможността отново да заиграе и в чужбина.

Ето какво каза той:

"Не съм разговарял с президента на клуба. Не знам дали до него са стигнали някакви запитвания. Аз също не съм се чувал с никого. Сега съм фокусиран върху това да си почина и да съм готов за новия сезон. Вече, ако има нещо, то трябва да мине през клуба, защото аз имам договор за още една година. Всички оферти трябва да минат през президента.

Ще стана на 29 години този месец. В чужбина има места, на които финансовите условия са доста по-изгодни. Ако се появи подобна оферта, която да задоволява и мен и клуба, няма две мнения. За останалото не мога да коментирам. В момента единственото сигурно нещо е, че имам договор със Славия. Ще си изпълня договора".

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948