Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

РАДОСТ НА ГЕРЕНА! Парите от УЕФА покриват важни разходи

РАДОСТ НА ГЕРЕНА! Парите от УЕФА покриват важни разходи

Novsport

Левски ще напарви плащане към футболистите, разпределяйки между играчите сумата, която ще приберат от УЕФА. Парите бяха отпуснати за справяне с последиците от пандемията с коронавирус.

Програмата обхваща общо 676 клуба, а сумите варират между 3200 и 630 хиляди евро. От евроцентралата съобщиха за мярката още на 23 март, като от нея се възползват отборите, чиито играчи участват в националните отбори в евроквалификациите и Лигата на нациите.

"Сините" взеха 104 хиляди лева, а средствата вече са постъпили по сметката на Левски. Сумата не е внушителна, но дори тези пари са глътка свеж въздух за клуба. На "Герена" се надяват скоро да има раздвижване и около преговорите за нов спонсор, тъй като в момента клубът се издържа благодарение на феновете.

Пари по програмата получиха още ЦСКА, Лудогорец, Черно море, Славия, Берое, Ботев Пловдив, Етър, Дунав, Локомотив Пловдив и Арда.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село