Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

РАЗКРИТИЕ: Акциите на Левски пътуват към София

РАЗКРИТИЕ: Акциите на Левски пътуват към София

Novsport

Сагата с акциите на ПФК Левски продължава, а очакванията са днес най-после да приключи и те да пристигнат обратно в България. Ценните книжа, изпратени от Дубай от Васил Божков и Георги Попов, трябва да бъдат у нас днес. Това обаче не се случи в 6:30 часа, когато на Аерогара София трябваше да кацне самолет с пратки на DHL, разкрива Блиц. Специалният полет, обслужващ логистичната компания се чака в 9 часа.

Самолетът е бил натоварен в Дубай, минава през Лайпциг и от Германия пристига в София. С него DHL обслужва Азия и Европа.

От Дубай, където Божков и Попов се укриват от българското правосъдие, има изпратени точно 81 пратки за България. Между тях се очаква да бъдат и акциите на Левски.

Божков вече съобщи, че ги е джиросал на новия собственик на "сините", но не назова името му. Синя България се надява това да бъде Наско Сираков, тъй като легендата спечели по безапелационен начин анкетата, публикувана от скандалния бизнесмен.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село