Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

РАЗКРИТИЕ: Нова версия за акциите на Левски, май не са пътували до Дубай

РАЗКРИТИЕ: Нова версия за акциите на Левски, май не са пътували до Дубай

Novsport

Нова версия за прословутите акции на Левски се разпостранява сред феновете. Усилено се коментира, че ценните книжа вобще не са пътували в посока Дубай, където се укриват Васил Божков и Георги Попов.

Акциите на Левски са в София и никога не са напускали касата на "Герена". Запознати твърдят, че тази прецедура е излишна, тъй като при желание Георги Попов може да прати ново джиро с алонж.

Феновете на Левски очакват Наско Сираков да придобие акциите на Левски. Легендата на клуба вече обяви, че е готов да поеме отговорност за бъдещето на 26-кратния шампион на България. От своя страна пък обвиняемият Попов обеща да му ги прехвърли безвъзмезно.

В последните дни непрекъснато се шуми, че акцииите на клуба са претени в Дубай, но никой от ръководството на Левски не е потвърдил новината.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село