Райън Бидунга: Разбира се, че може да се борим за Европа

Райън Бидунга: Разбира се, че може да се борим за Европа

Topsport.bg

24-01-2023, 20:43

Новото попълнение на ФК ЦСКА 1948 - Райън Бидунга даде интервю пред клубната телевизия на "червените" по време на зимния подготвителен лагер на тима в Турция.

"Първите ми впечатления са, че сме добър отбор. Започвам да се чувствам все по-добре на терена. Разбира се, щастлив съм да бъда тук. Всички тук сме подготвени. Имаме добра организация и гледаме към предстоящите мачове. Тодор Янчев говори много с нас футболистите. На мен ми трябва време да се адаптирам. Ще видим какво можем да постигнем заедно.

От полза е за мен, че тук има двама бивши мои съотборници (Бирсент Карагарен и Парвиз Умарбаев). Познавам ги отпреди и така адаптацията ще е по-лесна за мен. Симеон Петров много ми помага. Засега тук няма кой да превежда и той го прави за мен. Има момчета, които превеждат и от английски. Това е отлично за мен.

Разбира се, че можем да се борим за Европа. Имаме много добри играчи. Смятам, че можем да постигнем нещо тази година. Трябва да имаме колектив и да постигнем тази цел. Всички сме много амбицирани, така че вярвам, че можем да го постигнем", каза още централният защитник.

Topsport.bg

Последни новини