Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Рубен Пинто обеща: Този мач няма да ни сломи!

Рубен Пинто обеща: Този мач няма да ни сломи!

Novsport

Невъзможно е да играем нашата игра на такъв терен, обяви халфът на ЦСКА Рубен Пинто след днешното нулево равенство на тима с Арда (Кърджали).

"Не беше добър мач. Феновете не искаха да видят такъв мач. Теренът беше много зле. Играхме по възможно най-добрия начин. Контролирахме мача, но в последната част на терена не успяхме да направим много. Времето минаваше и теренът ставаше все по-зле", каза още португалецът.

"Не мога да кажа, че ни липсват тези футболисти, които не успяха да играят днес. Сега всички трябва да бъдем готови да бъдем на терена. Невъзможно е да играем нашата игра на такъв терен. В началото на сезона не започнахме по най-добрия начин. Не бяхме балансирани в резултатите си. В последните месеци се представяме добре. Този мач няма да ни сломи", завърши той.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948