Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Саша Симонович: Очаква ни тежко Югозападно дерби

Саша Симонович: Очаква ни тежко Югозападно дерби

Novsport

С възстановително занимание започна седмицата за мъжкия отбор на ОФК Беласица на терена на стадион Цар Самуил. Засега контузени футболисти няма.
„Ударението ни ще падне върху изчистване на психическата травма след катастрофата с автобуса, която претърпяхме на 70-ти километър на магистрала Тракия край Пазарджик в изминалата събота. За жалост шофьорът Бате Нако почина , и всичко това стана пред очите на пътуващите футболисти. Дано всичко отшуми, на това наблягаме преди всяка тренировка, за да може момчетата да имат готовност за успешна игра срещу единия от проспериращите отбори през настоящото първенство в ЮЗ трета лига-този на Марек от град Дупница. Добър отбор, добър колектив. Разучаваме внимателно играта им. Имахме и представител на по време на последния им мач. Всичко, което трябва, се направи от наша страна. Ще бъде предадено на футболистите, останалото зависи от тях. Очаквам феновете ,които ни подкрепят до момента, да се увеличат още повече и ако е възможно да изпълнят трибуните на стадион Цар Самуил в събота от 17 часа”, заяви Саша Симонович.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948