Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Сашо Станков: Ако Крушарски не ме слуша, веднага си тръгвам!

Сашо Станков: Ако Крушарски не ме слуша, веднага си тръгвам!

Novsport

„Радвам се, че се връщам в клуб, който много уважавам и много обичам.“ – това заяви Александър Станков пред представители на медиите по време на пресконференция днес, на която бе представен в качеството му на консултант по спортно-техническите въпроси в Локомотив Пловдив.

Той опроверга някои разпространявани в публичнорто пространство информации: „Не съм дошъл тук, за да ставам треньор на Локомотив. Моето бъдеще като треньор е свързано само с чужбина.“.

Голям и основен приоритет в работата ни ще е ДЮШ, посочи Станков и подчерта: „За няколкото дни, откакто съм тук вече се работи в тази насока. Много приятно съм изненадан от състоянието на школата – за 5 години е претърпяла голямо развитие. Много приятно съм изненадан от организацията. Всеки един от треньорите, които работят в школата, идва подготвен за тренировка. С оскъдните условия, с които в момента разполага школата, всичко е много добре организирано като тренировъчен процес и мога да ви уверя, че хората, които работят с подрастващите, полагат максимални усилия.“

"Ако видя, че г-н Крушарски не слуша моите съвети и ако се убедя, че нещата не вървят така, както сме се разбрали, няма да работим заедно и вие първи ще го разберете. Имам си принципи, имам си път, който искам да следвам и няма да се отклоня от него. Половинчати работи просто няма да станат. Ще бъда изключително твърд в тая позиция", категоричен бе Сашо Станков.„Вярвам, че с назначаването на Сашо Станков ще има много големи промени в първия отбор и в Детско-юношеската школа на Локомотив.“ – това заяви почетният президент Христо Бонев, като използва случая да съобщи, че двата проекта – за новия стадион и за спортната база в ж.к. „Тракия“ са внесени в съответните министерства, а ръководството на клуба е получило уверение, че в рамките на 15 дни документацията ще бъде подписана, след което ще може да се пристъпи към отдаването на терените на концесия и стартирането на строителните дейности.

Бонев призова локомотивската общественост да остане обединена и да продължава да подкрепя отбора, като изрази увереността си, че след трудният период ще дойдат по-добри времена.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948