Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Седем възрастови групи от Вихрен подновиха занимания

Седем възрастови групи от Вихрен подновиха занимания

Novsport

Те тренират на терена с изкуствено покритие на спортния комплекс в Сандански

На терена с изкуствено покритие на спортния комплекс в Сандански, по предварително изготвен график от страна на шефа на ДЮШ Панталей Маникатов, стартираха заниманията на всички възрастови групи от ДЮШ на ФК Вихрен.

„Престояхме доста време извън терена заради коронавируса и чак сега, на 26 май, възобновихме отново тренировките с колегите Тодор Мечев, Александър Русков, Стойко Найденов и други“, коментира легендарният футболист на Сандански Владимир Каракичев, сега треньор в ДЮШ на Вихрен.

„С голямо желание се готвят младите футболисти. Всеки иска да се доказва, но трябва много да се наваксва. Всичко трябва да стане много внимателно, за да не се стигне до контузии. Ще се съберем и решим до кога ще продължат тренировките и от кога да пуснем възпитаниците ни в почивка. Лятната подготовка за новото първенство ще обявим след като получим уведомление от страна на ЗС на БФС и Областния съвет от кога ще стартират първенствата за различните отбори”, допълни той.

Президентът на ФК Вихрен Георги Манолев сподели, че всички в клуба следят внимателно нещата и очакват решението на БФС най-вече около подреждането на отборите , участници във втора лига, за следващото първенство.„Ако се появи възможност и получим покана, имаме пълна готовност мъжкият отбор на Вихрен да заиграе във Втора лига. В противен случай ще продължаваме с участие то си в ЮЗ Трета лига”, заяви Манолев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село