Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

СЕЛЕКЦИЯ: Ботев Пд преговаря с девет чужденци

СЕЛЕКЦИЯ: Ботев Пд преговаря с девет чужденци

Novsport

В Ботев Пловдив подготвят селекция, включваща девет чужденци. С някои от тях ръководните фактори вече са влезли в контакт, но към този момент завършили преговори все още няма, съобщава Plovdivderby.

Треньорското ръководство възнамерява да направи изцяло нов отбор. Канарчетата вече подписаха с Виктор Генев, който се очертава да е един от малкото родни играчи. Не е изключено, ако някои от набелязаните чужденци откаже, то резервният му вариант да е българин. Все още не е ясно, как и дали сътресенията в ръководството ще се отразят на плануваната селекция.

Почти сигурно Тодор Неделев ще напусне, след като сам заяви, че смята, че времето му за нов трансфер в чужбина е дошло. Другият сигурен напускащ е Александър Тонев, който отдавна си е уредил трансфер. Едно от имената за бъдещата селекция, което излезе наяве, е Даниел Кайзер, който веднъж вече игра в Ботев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948