Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Септември отрече за раздяла с капитана си

Септември отрече за раздяла с капитана си

Novsport

Ръководството на Септември (София) излезе с официално съобщение във връзка с появилите се информации за напускането на Борис Галчев.

Столичани използваха социалните мрежи, за да заявят позицията си относно Галчев.

"На вниманието на медиите и футболната общественост,

Във връзка, статия от вестник "Меридиан Мач" , касаеща бъдещето на Борис Галчев в ПФК Септември София, ръководството на клуба, категорично отрича появилата се информация.

Като капитан на ПФК Септември София - Борис Галчев многократно е показал своя професионализъм и отдаденост към клуба, като неговата роля в изграждането на нашите млади футболисти е от основно значение през последните 2 години.

В този важен за "септемврийци" момент, строго осъждаме подобни публикации и ги определяме, като целящи единствено да разклатят състоянието на отбора в оставащите важни битки за оцеляване в Първа Професионална Лига", се казва в изявлението на Септември.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село