Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Сериозен проблем тормози ръководството на Левски

Сериозен проблем тормози ръководството на Левски

Novsport

Сериозен проблем изниква пред ръководството на Левски. Той е свързан с вчерашната заповед от министерството на спорта за връщането на публиката на стадионите в efbet Лига, като е допустимо привържениците да бъдат до 30% от капацитета на стадиона. Това означава, че на "Герена" могат да присъстват около 5 500 хиляди привърженици за дербито с Лудогорец.

Проблемът е, че Левски вече продаде над 6 хиляди абонаментни карти. Предполага се, че виртуалните билети няма да важат, тъй като на тях е изписано "закрити врата". Остава обаче въпросът при над 6 хиляди картодържателя, как ще се установи кои 6 хиляди ще гледат дербито в петък на живо.

Любопитно е също къде ще бъдат разположени около 500 картонени "фена". За свои фигури на стадиона "сините" привърженици плащаха по 30 лева.

Интересен коментар направи бившият шеф на Тръст "Синия България" - Васил Колев.

"Е сега вече стана каквато стана!

При разпродаден (почти) Сектор А на картодържатели нямам никаква идея кой ще бъде пуснат на мач и кой не. А още по-малко къде ще стоят картонените човечета при реална публика на стадиона.

Ще има обидени сезонни абонати и дарители", написа Колев във Фейсбук.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село